04 50 28 01 72 4, rue de Versoix 01210 Ferney-Voltaire

Nos plats végétariens

  • TARKA DAAL
    12.00 
  • Lentilles jaunes préparées aux épices
    Indian lentils cooked with spices
  • ALLO GOBI
    12.00 
  • Choux-fleurs au curcuma Cauliflower and turmeric
  • NAURATAN
    11.00 
  • Mélange de légumes au curry
    Mixed vegetables with curry
  • BINDI
    12.00 
  • Okras, oignons, tomates et épices
    Lady fingers, onions  and spices
  • DAM ALLO
    12.00 
  • Pommes de terre préparées aux épices
    Potatoes cooked with spices
  • PALAK PANIR
    15.00 
  • Epinards hachés crème et fromage Spinach prepared with cheese & cream
  • BAIGNAN BHAARTA
    15.00 
  • Caviar d’aubergines à l’indienne
    Brenjals caviar indian style
  • PALAK ALLO
    14.00 
  • Pommes de terre aux épinards
    Potatoes cooked with spinach
  • CHANA MASSALA
    12.00 
  • Pois chiche au curry
    Chick’s peas with curry
  • Paneer Makhani
    15.00 
  • Fromage maison, sauce tomate cannelle Indian cottage cheese and tomatoes and butter creamy sauce